Anda Tengah Mencari Kilang Kopi

Kami dari Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd ingin membantu usahawan yang berminat untuk memulakan perniagaan kopi atau teh jenama sendiri ataupun di panggil sebagai pengilang OEM. Produk kopi dan teh yang kami keluarkan adalah berbentuk serbuk di dalam sachet yang amat di gemari oleh masyarakat masa kini kerana mudah digunakan. Kopi dan teh mempunyai kelebihan iaitu :

Formulasi Tersendiri

Dengan adanya teknologi mesin dan pakar penyelidikan yang mahir telah membantu dalam mempelbagaikan jenis kopi dan teh yang akan di keluarkan. Lebih menarik lagi kopi yang dicampur dengan herba-herba tertentu boleh dikomersialkan sebagai supplement atau bahan perubatan. Sebagai usahawan anda sememangnya sudah mempunyai permintaan tersendiri untuk membangunkan produk kopi yang anda inginkan, oleh itu kami sentiasa mengalu -alukan penglibatan founder dalam memberi idea seperti dari segi kelebihan produk, rasa, warna dan sebagainya.

Antara produk kopi dan teh yang kami tawarkan ialah :

  1. Kopi pra- campuran
  2. Kopi kesihatan
  3. Kopi stevia
  4. Kopi moringa
  5. Teh berperisa
  6. Teh herba

dan banyak lagi produk kopi dan teh yang kami keluarkan, WhatsApp untuk maklumat lebih lanjut.

Idea Reka Bentuk Produk

Bagi langkah reka bentuk pembungkusan kami sentiasa bersedia untuk menerima idea daripada anda dari segi reka bentuk mockup, logo, label serta pemilihan warna bagi melengkapi lagi proses penjenamaan kopi jenama sendiri.

Pengilang Kopi dan Teh Jenama Sendiri

Konsep kilang kami sebagai pengilang kopi dan teh jenama sendiri ialah kami memahami skop pasaran semasa dan kami lebih bersikap terbuka terhadap kehendak anda. Kami juga memberi kelainan daripada pengilang lain iaitu kami akan memastikan produk kopi dan teh yang dikeluarkan mendapat kelulusan dari badan-badan berwajib seperti KKM, HALAL, MESTI supaya produk anda dapat dipasarkan kemana-mana sahaja tanpa ada kerisauan. Kami juga menawarkan penghantaraan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dengan kos yang kompetitif.

Kami paham yang anda juga perlu untuk memperuntukkan baget untuk bahagian perniagaan yang lain seperti aspek pemasaran,dan ianya adalah salah satu bahagian yang penting dalam sesuatu perniagaan bukan? Jadi kami disini ingin membantu usahawan yang berminat dalam perniagaan kopi ini untuk membina perniagaan kopi dan Teh jenama sendiri dengan kadar permintaan seperti MOQ (Minimum Quantity Order) yang amat fleksibel.

Berminat Untuk Jadi Founder Produk Kopi dan Teh hubungilah kami dan kongsilah, idea-idea bernas anda dalam merealisasikan hala tuju anda dalam penjenamaan kopi jenama sendiri.