Site icon Bina Produk Jenama Sendiri di Kilang OEM

Perfume Kereta Jenama Sendiri

Pewangi Kenderaan - Kilang jenama sendiri

Barang Yang Mudah Dijual.

Perfume kereta bersaiz kecil dengan isipadu 10ml boleh dijual lebih dari 1000 seunit setiap bulan. Nampak seperti mustahil tapi inilah kenyataannya. Kenapa ia boleh berlaku kereta perfume kereta adalah produk yang di pakai hampir setiap hari. Dengan isipadu 10ml ia akan hanya bertahan sekurang-kurangnya sebulan, oleh itu berlakunya pembelian berulang adalah besar.

Pengilang Perfume Kereta

Kami Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd merupakan pengilang perfume kereta jenama sendiri. Sekiranya ada mempunyai impian untuk menjadi usahawan perfume kereta ini bermakna anda berada di kilang yang betul. Kami telah banyak mengeluarkan produk perfume kereta yang popular di pasaran Malaysia. Ciri-ciri pewangi kereta keluaran kilang kami adalah :

Jenis Wangian

Ini adalah antara bauan yang kami telah hasilkan. Kami juga sentiasa membuka ruang kepada founder kami untuk menetapkan sendiri bauan yang mereka inginkan. Antara contoh bauan yang ada:

Kesimpulanya

Mungkin ini adalah langkah pertama anda untuk menjadi usahawan dengan perfume kereta jenama sendiri ini. Anda tidak perlu risau kami akan bantu dari mula hingga produk siap. Jom set temujanji sekarang.

Exit mobile version