Produk Pilihan Pengguna pada 2019

kilang oem - direct kilang oem

Bukan sahaja di Malaysia bahkan di seluruh dunia berlaku. Dan apakah produk pilihan pengguna pada 2019?

bagaimana sales tahun ni? rancak? topik hari ini adalah untuk ketahui produk pilihan pengguna pada 2019.

sekirannya anda adalah usahawan yang ingin bina produk OEM di kilang dan mahukan langkah-langkah awal , boleh ke post ini, pengenalan untuk anda. tahukan anda setiap tahun perubahan permintaan produk berlaku di pasaran.

ini adalah forecast dari data-data terkumpul.

Antara Produk Pilihan Pengguna Pada 2019

1. Produk Kecantikan

Tidak dinafikan, produk kecantikan adalah produk menjadi permintaan paling tinggi seluruh dunia. Angka ini bermain dengan baik. Nisbah purata permintaan produk pilihan pengguna pada 2019 ini terhasil dari permintaan gender wanita lebih tinggi dari lelaki dari tahun ke tahun.

Setiap tahun formula untuk produk kecantikan menjadi lebih baik, lebih fleksibel dengan permintaan pengguna. Antaranya seperti

  1. produk penjagaan kulit
  2. produk kuruskan badan
  3. produk muka
  4. produk toiletri
  5. produk rambut

ka-ching! mesti tekaan anda tepat kan? produk kesihatan nak tak nak adalah produk yang selalu top 5 dalam permintaan tahunan. Produk kesihatan ini terbahagi kepada dua bahagian yang popular iaitu

  1. produk alami ( natural )
  2. produk generik

2. Produk Kesihatan

pengguna lebih suka jika produk yang mereka ambil adalah Natural tanpa bahan kimia. Bahan yang bebas pengawet. Bahan yang diformulakan tanpa konten yang meragukan seperti SLS, Paraben.

3.Produk Pembelajaran

does this rings a bell?  tampak pelik kan? zaman sedikit demi sedikit telah tunjukkan perubahan begitu juga produk pilihan pengguna pada 2019 nanti. Masyarakat telah menghargai nilai ilmu dan apa-apa sahaja yang produk seperti produk minda, produk yang membantu dalam proses pembelajaran akan menjadi keutamaan.

PANGGILAN KEPADA USAHAWAN PRODUK! Bina produk jenama sendiri terus di kilang UMZ BIOLINE MANUFACTURER . Kilang OEM bertaraf GMP ini akan membantu anda membina produk pertama atau sedia ada dengan harga yang rendah berserta kelulusan seperti KKM , HALAL dan MESTI.

Whatsapp Sekarang

Leave a Reply

error: Content is protected !!