Memilih pengeluar penjagaan kulit (skin care) terbaik (kilang oem) adalah keputusan yang sukar untuk dibuat. Terdapat banyak pengeluar yang boleh dan tidak boleh dipercayai di luar sana, jadi amat sukar untuk memilih. Oleh itu, anda sentiasa perlu mempertimbangkan dari pelbagai segi. : Sekiranya kilang itu mempunyai sijil pematuhan yang menunjukkan produk mereka memenuhi piawaian keselamatan. – Apa jenis sijil yang mereka ada? Adakah pengeluar (kilang oem) disahkan oleh HALAL, GMP, MESTI, MAL & KKM? Ingat perkara asas yang penting sebelum buat produk jenama sendiri adalah pilih kilang yang betul dan dapat memenuhi kehendak anda. Artikel ini akan memberi anda pilihan 3 pengilang yang terbaik di Malaysia.

Senarai Top 3 Kilang Oem Di Malaysia

 1. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD Mula beroperasi pada tahun 2003, syarikat ini mempunyai pengalaman luas dalam menghasilkan produk kosmetik, minuman kesihatan, perubatan tradisional. Syarikat ini dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan dikendalikan oleh pasukan profesional yang berpengalaman dalam bidang masing-masing. Formulasi dan produk dihasilkan berdasarkan bahan semula jadi.
 2. DirectKilangOEM memiliki tiga kilang dengan status GMP dan mempunyai sijil yang merupakan sebahagian daripada pengiktirafan OEM Halal dari Jakim. Syarikat ini sangat komited untuk mengembangkan formulasi untuk mendapatkan hasil produk berkualiti tinggi untuk produk kosmetik, minuman dan supplement tambahan.
 3. Halaloem Manufacturer The Global OEM Beauty & Cosmetics Company (kilang oem). Syarikat Kecantikan & Kosmetik OEM Global (kilang oem). Kami adalah syarikat yang mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun. Kami telah membantu ribuan orang yang ingin mencipta jenama kecantikan, kosmetik, atau penjagaan kulit mereka sendiri! Disahkan oleh HALAL, GMP, HACCP & MESTI.

10 Cara Promosi Produk Sendiri

10 Cara Promosi Produk Sendiri - kilang oem
 1. Menyediakan sampel percuma dengan pembelian.
 2. Menawarkan insentif kepada pelanggan untuk berkongsi rutin penjagaan kulit mereka di media social
 3. Berikan contoh di tempat di mana orang cenderung berminat dengan produk anda, seperti pusat membeli-belah atau pusat konvensyen
 4. Buat laman web anda sendiri untuk mempromosikan produk
 5. Gunakan media sosial – Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, dan sebagainya.
 6. Buat saluran YouTube dan muat naik video yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan yang anda promosikan
 7. Gunakan influencer untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan anda
 8. Bekerjasama dengan jenama lain untuk promosi Bersama
 9. Menawarkan pakej  kesetiaan pelanggan untuk pelanggan membeli berulang
 10. Mempunyai halaman daftar senarai e-mel di mana orang boleh melanggan untuk mendapatkan kemas kini mengenai produk atau penjualan baru.

Penutup

kilang oem - direct kilang oem

UMZBIOLINE BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah pengeluar penjagaan kulit (skincare) terkemuka (kilang oem). Kami menawarkan produk berkualiti terbaik dengan harga yang kompetitif untuk memenuhi permintaan anda. Syarikat kami telah terlibat dalam bidang ini selama lebih dari 15 tahun dan kami telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam pembuatan, pembekalan dan pengeksport bahan-bahan kosmetik, farmaseutikal, produk penjagaan kesihatan dan juga supplement tambahan

Sekiranya anda mencari pengeluar penjagaan kulit yang dipercayai atau pembekal bahan kosmetik yang boleh dipercayai, sila hubungi kami! Kami dengan senang hati akan menyediakan katalog pelbagai item kepada kami pada bila-bila masa! Hubungi kami hari ini jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai rangkaian produk kami!

2 Comments

Leave a Reply