SOALAN LAZIM

Bergantung pada jenis produk dan formula produk yang ingin anda hasilkan. Namun, kami fleksibel untuk menyesuaikan MOQ berdasarkan keperluan anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Selagi anda berminat dengan industri ini, atau anda mempunyai idea baru yang kreatif mengenai produk anda.Tidak kira anda adalah penjual, peniaga atau syarikat individu, kami sedia untuk memberi perkhidmatan pengeluaran dan bertanggungjawab untuk melakukan penyelidikan.

Ya, kami mempunyai banyak jenis formulasi yang dapat membantu anda melakukan rujukan untuk membina produk. Hubungi kami untuk maklumat lanjut. Whatsapp Sekarang

Bergantung pada formula, saiz dan pembuatannya. Kami akan memberikan anda anggaran setelah perbincangan.Sekiranya ada perbelanjaan lain, seperti kos reka bentuk, pembungkusan atau lain-lain, kami akan beritahu anda terlebih dahulu, supaya memudahkan urusan kedua-dua pihak.

Ya, anda boleh memberikan formula anda sendiri selagi kami dapat mengesahkan keselamatan dan kestabilannya. Kami akan membangunkan produk dengan berdasarkan formula asli yang anda beri selagi ia selamat, stabil, proses ini akan berlaku berulang kali sehingga mendapat piawaian yang terbaik. Kami juga akan memeriksa bahan-bahan tersebut adakah ia boleh didaftarkan atau tidak.

Jangan risau, kami akan mencadangkan formula kepada anda berdasarkan keperluan anda.

Kami menyediakan servis reka bentuk untuk nama jenama, logo, bekas pembungkusan. Sekiranya anda mempunyai reka bentuk anda sendiri, itu juga boleh digunakan.

Kami akan mencadangkan produk dengan konsep yang sesuai dengan sasaran anda setelah memahami kehendak anda.