Kanak-kanak terutama bayi di bawah usia dua tahun amat mudah mengalami demam, batuk dan selesema. Ia antara masalah kesihatan paling kerap terjadi yang bukan saja menyebabkan si kecil berasa tidak selesa dan meragam hampir sepanjang masa. Keadaan menjadi lebih teruk apabila gejala itu berserta kahak atau hingus yang banyak hingga menyebabkan si kecil sukar bernafas atau tercungap-cungap. Melihat anak jatuh sakit, hati anda pastinya dilanda kesedihan. Lebih – lebih lagi dengan musim covid-19 ini.  Faktor- faktor ini menyebabkan permintaan produk penjagaan bayi meningkat dan sentiasa dicari di pasaran. Oleh itu tidak mustahil jika anda boleh menjadi jutawaan dengan hanya mengeluarkan produk penjagaan bayi ini terutamanya produk krim bayi yang mampu memberi kelegaan pada masalah selesema dan kahak.

Table of Contents

Sebab Berlaku Selsema Dan Kahak Kepada Si Manja

cara cegah selsema - kilang oem

Mungkin ada tertanya, mengapa bayi senang terkena jangkitan? Ini kerana bayi yang baru lahir mengambil masa sekurang kurangnya 2 tahun bagi membina sistem imuniti yang kuat. Oleh itu, sewaktu sistem imuniti mereka masih lemah, mereka mudah terdedah kepada jangkitan yang kebiasaannya datang daripada ibubapa kerana mereka kerap bersama bayi.

Cara Mengatasinya Menggunakan Krim Bayi

kirim bayi - kilang oem

Selalunya bayi memerlukan lebih banyak perhatian untuk penjagaan. Hal ini kerana ketika bayi demam, kita sebagai ibu bapa memang akan susah hati. Begitu jugalah halnya kalau anak kecil kita itu selsema atau batuk yang mempunyai kahak. Hal ini lebih membimbangkan apabila nafas berbunyi kahak.

Bagaimana hendak suruh bayi kita membuang kahak tersebut? Bayi bukannya tahu atau pandai untuk melakukan hal tersebut. Atas sebab inilah ibu bapa selalunya mencari alternatif kepada masalah selsema, batuk atau kahak yang dialami oleh si manja. Pengunaan produk krim sapuan seperti baby cream ini, sentiasa mendapat perhatian daripada ibu bapa kerana fungsinya yang dapat mencairkan gelema batuk dan juga kahak pada bayi.

Oleh itu tidak mustahil jika sekarang produk baby cream sentiasa mendapat perhatian dari ibu bapa terutamanya ibu bapa muda kerana ia merupakan salah satu usaha dan alternatif yang boleh kita gunakan untuk masalah selsema, batuk dan kahak pada bayi.

Baby Cream Jenama Sendiri

Setiap tahun akan adanya kelahiran baru hal ini menyebabkan permintan terhadap produk penjagaan bayi sentiasa menigkat. Oleh itu bagi usahawan baru yang becadang untuk membina produk jenama sendiri, anda boleh mencuba membina produk krim bayi kerana produk ini sentiasa dicari dalam pasaran. Kami di UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD sedia menrealisasikan impian anda. Dalam membangunkan sesuatu produk, kami sentiasa menitiberatkan penggunaan bahan terutamanya produk yang akan digunakan oleh bayi.

MARI BINA PRODUK JENAMA SENDIRI BERSAMA KAMI WHATSAPP SEKARANG

Leave a Reply