OEM Kedah

Musim PKP ramai yg kehilangan kerja. Untuk plan lanjut menjana ekonomi keluarga ramai yang mula beralih kepada bidang bisnes. Namun untuk mencari kilang yang dapat memenuhi permintaan kita bukan sesuatu yang mudah. Kami tahu anda amat risau jika terpilih kilang yang tidak profesional, tidak berpengalaman, dan produk yang dikeluarkan tidak berkualiti hal ini secara langsung akan mempengaruhi kejayaan jenama anda!

5 Faktor Utama Untuk Anda Mengelakan Masalah Di Atas Apabila Memilih Kami!

kilang oem - direct kilang oem

1. Pengalaman Lebih 15 Tahun

Kami telah berada di industri ini selama lebih dari 15 tahun dan kami tahu apa yang diperlukan untuk mewujudkan syarikat kecantikan, kosmetik, minuman atau penjagaan bayi sebenar yang disukai pengguna! Dengan menggunakan kepakaran yang kami ada ia akan memastikan kejayaan sebelum melancarkan produk pertama anda.

2. Pakar Mahir

Kami mempunyai pasukan pakar dalam reka bentuk, pembangunan sesuatu jenama, dan penyelidikan yang dapat membantu anda membuat produk inovatif dan luar biasa di pasaran!

sample produk - kilang oem

3. Bahan Berkualiti & Teknologi Moden

UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD sentiasa menggunakan bahan berkualiti tinggi dan penggunaan teknologi moden dalam proses pengeluaran kami. Kami mengambil berat tentang anda sebagai pelanggan, sehinggakan kami menyediakan produk berkualiti terbaik yang terdapat di pasaran sekarang!

4. Harga Mampu Milik

Oleh kerana syarikat kami mempunyai infrastruktur lengkap dan peralatan yang moden , Oleh itu kami dapat menawarkan semua yang anda perlukan dengan harga yang berpatutan.

5. Diperakui Oleh Kerajaan Malaysia

Semua produk yang kami hasilkan mempunyai 100% pensijilan HALAL, MESTI dan GMP. Anda tidak perlu risau di mana anda ingin pasarkan dan dapat juga memasarkan di seluruh dunia!

Kilang OEM Untuk Seluruh Malaysia

Jika anda berada di utara tanah air anda tidak perlu risau kami sedia membantu anda untuk merealisasikan impian anda untuk menjadi founder. Walaupun kilang kami berada di johor namun majoriti usahawan yang telah membina produk bersama kami bukanlah hanya berada di johor malahan diseluruh Malaysia. Dengan cara telekomunikasi yang telah berubah pada masa kini tidak menjadi masalah untuk kita saling berkomunikasi melalui pelbgai cara seperti google meet, video call, WhatsApp dan sebagainya. Kami berbesar hati untuk bantu anda bina produk jenama sendiri di kilang OEM UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD

Tahun 2021 ini adalah masa yang terbaik untuk bangkit semula merubah landskap kehidupan kita untuk menjadi lebih baik. Masa ini lah anda boleh meroketkan perniagaan anda dengan bina produk jenama sendiri terus dari Kilang OEM. Kami janjikan jaminan kualiti terbaik, harga murah kompetitif serta servis after sale cemerlang buat anda.

Whatsapp Sekarang

Leave a Reply