Kelantan negeri cik siti wan kembang tempat lahirnya ramai founder-founder terkenal dalam malaysia. Industri oem sangat terkenal di negeri ini. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah pengilang produk kosmetik, minuman kesihatan, ubat tradisional. syarikat ini dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera dan dikendalikan oleh kumpulan profesional yang berpengalaman dalam bidang masing-masing, dengan lebih 15 tahun pengalaman.

Sebab Perlu Pilih Industri OEM

sample kilang - kilang oem

Sekiranya anda merancang untuk berniaga, industri OEM adalah permulaan yang baik untuk bina jenama anda sendiri. Tanpa ragu, OEM di Malaysia telah menghasilkan banyak jutawan, semua yang anda perlukan ada disini dari segi produk yang bagus dan pemasaran yang baik.

 • Jimat Kos – Anda tidak perlu melabur wang yang banyak untuk mendapatkan mesin yang mahal bagi menghasilkan produk kosmetik yang bermutu tinggi. Kami mempunyai kilang bertaraf GMP yang boleh menghasilkan produk dengan cepat dan berkualiti.
 • Kepakaran – Anda tidak semestinya mempunyai kepakaran yang tinggi dalam penghasilan formulasi produk kosmetik, minuman kesihatan, ubat tradisional. Kami memiliki pengalaman dan kepakaran serta teknologi terkini dalam menghasilkan produk bermutu tinggi.
 • Ujian Makmal – Anda tidak perlu resah pada keselamatan produk bagi mengelakkan kesan negatif kepada pengguna dan setiap produk didaftarkan dan mendapat kelulusan KKM.
 • Ekonomi – Pelaburan jangka masa panjang anda dengan kilang kami dapat memberikan pulangan keuntungan yang lumayan dan penjimatan dapat dirasai dengan pertambahan bilangan produk. Fasiliti serta teknologi yang kami gunakan membolehkan anda untuk terus kekal dan berdaya saing di pasaran.
 • Fokus – Anda hanya perlu fokus kepada maltamat perniagaan dan juga pemasaran produk dan tidak perlu memerah otak bagi menghasilkan produk bermutu tinggi yang dapat memberikan kesan positif kepada pelanggan.

Jadi Founder Bersama Kami

rahsia jadi founder - kilang jenama sendiri

UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD syarikat OEM yang bertapak di ulu tiram johor. Kami juga mempunyai pejabat pemasaran cawangan senawang dan tawau. Kami telah melahirkan ramai founder yang berada di seluruh malaysia. Oleh itu anda tidak perlu risau walaupun anda berada di negeri Kelantan kami akan sentiasa berusaha membantu anda membina produk jenama anda sendiri bermula dari persampelan hinggalah pendaftaran produk akan kami bantu.

Sebab Perlu Memilih Kami sebagai Pengilang ialah:

 • Kelulusan : Jangan risau, kilang kami sudah bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM. Kilang kami memproses produk di bawah piawaian yang telah ditetapkan oleh badan-badan berwajib di mana kualiti produk tidak perlukan diragukan lagi.
 • Formulasi Terbaik : Kebanyakan bahan-bahan produk kami diimport dari luar negara. Kenapa nak import? Semestinya untuk memastikan produk kami ini adalah eksklusif, unik dan tidak mudah ditiru.
 • Produk Berkesan : Rata-rata yang sudah menggunakan produk kami memberi feedback dan comment yang positif.
 • Servis berkualiti : Kami tidak buat kerja sekerat jalan, kami tawarkan servis kepada anda dari A to Z. Kami bagi jalan mudah kepada anda dan hidup anda senang. Apa yang kami offer? Terlalu banyak, antaranya:
  1) Mencari Raw material
  2) Hasilkan formulasi mengikut standard piawaian
  3) Servis Pembungkusan
  4) Servis design
  5) Konsultasi percuma
  6) Servis untuk dapatkan pengkelasan/ NOT KKM

Penutup

Pemilihan kilang yang fleksibel dalam membantu anda membina produk jenama sendiri dengan lebih mudah dan berkesan, hal ini adalah sangat penting untuk memastikan produk yang dikeluarkan berjaya dipasaran. Walaupun pengilang yang dipilih jauh namun jika produk yang dihasilkan berkesan dan berkualiti akan memberi kepuasan kepada anda. Oleh itu, UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD sentiasa fleksibel dalam membantu founder sehingga berjaya dalam membangunkan produk jenama sendiri. JOM BINA PRODUK ANDA BERMULA DISINI.

Leave a Reply