Selari dengan gagasan negara yang mengalakkan untuk lebih banyak orang muda melibatkan diri dalam bidang usahawan telah menyebabkan industri oem menjadi lebih pesat. Perlis negeri indera kayangan juga tidak pernah ketinggalan untuk sama-sama membangunkan industri ini.

Pengilang OEM Perlis

kilang oem - direct kilang oem

UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah Kilang berstatus GMP yang berpusat di ulu tiram johor. Kami boleh membantu usahawan yang berminat untuk mengeluarkan produk di bawah jenama sendiri. Perkhidmatan secara kontrak pengilangan (contract manufacturing) atau ‘OEM’ ini boleh diumpamakan seperti proses “outsourcing” iaitu kerjasama pintar, ‘win-win situation’ antara Usahawan dan Pengilang dalam menghasilkan produk berdasarkan formulasi, kajian dan bahan mentah yang telah diperakui lebih awal.

Kami menekakan 4 langkah mudah untuk membantu anda menjadi founder dengan segera iaitu:

  • Perbincangan – Kami sediakan perkhidmatan konsultasi untuk membantu memenuhi permintaan serta menerangkan secara lengkap kos, MOQ dan lain-lain perkara yang berkaitan secara percuma.
  • Sample – Setelah perbincangan mendapat kata putus, kami akan membuat penyelidikan dan memberikan contoh produk untuk anda cuba. Bagi mendapat piawaian terbaik, proses ini biasanya dilakukan berulang kali sehingga anda mencapai tahap keberkesanan sesuatu produk dan standard yang anda inginkan.
  • Pengeluaran– Kami akan mula memproses dan membuat pengeluaran berdasarkan MOQ (kuantiti pesanan minimum) yang dipersetujui. Kami juga akan menyediakan dokumentasi untuk pensijilan kepada badan-badan berwajib bagi memudahkan anda menjual produk anda di pasaran yang anda sasarkan! Supaya anda tidak diperhatikan oleh badan berwajib.
  • Penghantaran – Setelah produk siap sepenuhnya, pasukan kami akan membungkus dan menghantar dengan berhati-hati kepada anda. Dengan cara ini kita dapat memastikan bahawa setiap perincian proses telah dijelaskan dan diselesaikan seperti yang dijanjikan. Tahniah sekarang anda menjadi Pengasas.

Bina Produk Jenama Sendiri

Kami mempunyai variasi produk OEM boleh dibangunkan seperti :

Kesimpulannya

Walaupun kami jauh di selatan tanah air dan anda berada di utara percaya bahawa hal ini bukan sebab penghalang untuk kita berkerjasama. Kami sedia membantu anda untuk membangunkan produk jenama anda sendiri mengikut permintaan anda. Anda tidak perlu risau UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD offer full service. Bermula daripada cari raw material, beli botol, design logo, label dan packaging sampailah ke pendaftaran produk untuk dapat kelulusan KKM.

Persoalan yang selalu berada dalam fikiran founder adalah setelah produk siap adakah kilang akan menghantarnya terus kepada founder atau membiarkan founder mengambilnya sendiri. Hal ini tidak perlu risau jika memilih kami kerana, pasukan kami akan membungkus dan menghantar dengan berhati-hati kepada anda. Dengan cara ini kita dapat memastikan bahawa setiap perincian proses telah dijelaskan dan diselesaikan seperti yang dijanjikan kami sangat berusaha memberi yang terbaik untuk pelanggan kami.

Leave a Reply