Bagaimana sales tahun ni? rancak? topik hari ini adalah untuk ketahui produk pilihan pengguna pada tahun ini. sekirannya anda adalah usahawan yang ingin bina OEM di kilang dan mahukan langkah-langkah awal , boleh ke post ini, pengenalan untuk anda. tahukan anda setiap tahun perubahan permintaan produk berlaku di pasaran.

ini adalah forecast dari data-data terkumpul. Bukan sahaja di Malaysia bahkan di seluruh dunia berlaku. Dan apakah produk pilihan pengguna pada tahun ini?

Antara Produk Pilihan Pengguna Pada Tahun Ini

Kecantikan

produk kosmetik - kilang jenama sendiri

Tidak dinafikan, produk kecantikan adalah produk menjadi permintaan paling tinggi seluruh dunia. Angka ini bermain dengan baik. Nisbah purata permintaan pada tahun ini terhasil dari permintaan gender wanita lebih tinggi dari lelaki dari tahun ke tahun.

Setiap tahun formula untuk produk kecantikan menjadi lebih baik, lebih fleksibel dengan permintaan pengguna. Antaranya seperti

  • penjagaan kulit
  • kuruskan badan
  • penjagaan muka
  • toiletri
  • penjagaan rambut

Kesihatan

Produk kesihatan - kilang jenama

ka-ching! mesti tekaan anda tepat kan? penjagaan kesihatan nak tak nak adalah produk yang selalu top 5 dalam permintaan tahunan. Penjagaan kesihatan ini terbahagi kepada dua bahagian yang popular iaitu

  • alami ( natural )
  • produk generik

pengguna lebih suka jika produk yang mereka ambil adalah Natural tanpa bahan kimia. Bahan yang bebas pengawet. Bahan yang diformulakan tanpa konten yang meragukan seperti SLS, Paraben.

Ubatan Tradisional Luaran & Dalaman

Ubatan tradisional?  nampak popular masa kini? zaman sedikit demi sedikit telah tunjukkan perubahan begitu juga produk pilihan pengguna pada tahun ini nanti. Masyarakat telah sering mencari alternatif supplement tambahan yang dapat memberi tenaga tambah kepada tubuh badan. Oleh itu, apa-apa sahaja produk seperti jus wanita, jus lelaki, krim panau, krim selulit sering mendapat perhatian daripada masyarakat.

Kesimpulannya

PANGGILAN KEPADA USAHAWAN PRODUK! Bina produk jenama sendiri terus di kilang Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd. Kilang OEM bertaraf GMP ini akan membantu anda membina produk pertama atau sedia ada dengan harga yang rendah berserta kelulusan seperti KKM , HALAL dan MESTI.

Leave a Reply