ADA KHASIAT DI SEBALIK, TEH BERPERISA.

Bagi pengetahuan anda setiap teh berperisa mempunyai kelebihannya tersendiri. Kalau anda mengetahui kelebihan setiap teh berperisa, anda mesti tidak sangka disebalik kesedapan dan kelegaan air teh ini mempunyai banyak manfaat. Kajian membuktikan molekul air teh yang menyerap dalam badan boleh meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan sekaligus membantu mencegah kanser.

teh oem - kilang oem

Antara kelebihan setiap teh berperisa adalah:

  • Teh lemon mengandungi vitamin C dan juga membantu sistem pencernaan air kecil.
  • Teh pudina dapat meningkatkan kualiti tidur, pencernaan yang stabil dan memberi kesegaran.
  • Teh beri biru dapat mencegah kanser, menguatkan kesihatan jantung serta meningkatkan imunisasi badan.
  • Teh oren memgandungi vitamin C dan antioksidan dimana dapat mengelakkan dari keradangan dan memberi kesegaran dan tenaga pada tubuh.
  • Teh bunga raya dapat mencegah daripada terkena tekanan darah tinggi, mengurangkan tahap gula dalam darah, membantu menjaga kesihatan hati, melegakan simptom period pain serta aromanya memberi ketenagan fikiran.
  • Teh bunga chamomile sangat sesuai untuk para wanita kerana aroma bunga dapat memberi ketenangan, membantu mengurangkan stress, meningkatkan kualiti tidur, menyihatkan kulit dan meningkatkan imunisasi badan.

Jangan angap perisa yang dicampur dalam bancuhan teh hanyalah tarikan semata untuk orang ramai beli namun teh berperisa, sebenarnya ada manfaatnya.

CARA MEMILIH TEH BERPERISA

Sifat-sifat penyembuhan yang ada dalam minuman selalunya mengandungi vitamin, mineral dan sebatian organik. Apabila memilih jenama teh pelanggan sentiasa memberi perhatian kepada tempat penjualan. Produk-produk minuman yang berkualiti tinggi ini akan sentiasa ada di kedai-kedai khusus atau pasar raya besar. Dalam proses pemilihan produk teh adalah penting untuk meneliti segala bahan yang terkandung di dalam produk yang ditulis pada label.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, jenama teh adalah sangat popular di kalangan pengguna. Penghasilan teh berperisa dapat memberi banyak pilih kepada pengguna untuk memilih jenama teh yang bersesuai dengan minat mereka. Inovasi yang digunakan oleh UMZ BIOLINE MANAFACTURER SDN BHD membangunkan produk teh dalam bentuk sachet iaitu dalam bentuk serbuk telah memudahkan. Hal ini kerana pengguna hanya perlu membancuhnya dan dapat menikmatinya dan cepat. Kami menyediakan teh berperisa sama ada berperisa buah-buahan ataupun herba berdasarkan permintaan founder.

Jika anda berminta ingin membuat teh jenama sendiri, kami sedia memberi cadangkan ramuan yang sesuai, sedap serta memberi kebaikan untuk kesihatan yang pasti akan menarik ramai pengguna. Bayangkan produk teh milik anda, jenama anda sendiri ada dalam kedai-kedai runcit, pasaraya atau di pasar malam. Mesti seronok kan? Sekarang teh berperisa sangat popular hal ini kerana rasanya yang sedap dan memberi kebaikan kepada kesihatan. Terpulanglah kepada anda untuk membuat teh berperisa menggunakan buah-buahan atau herba yang paling penting anda tidak perlu pening kepala kerana kami menyediakan full service dalam membangunkan produk jenama sendiri seperti design logo, label dan packaging sampailah ke pendaftaran produk kami yang uruskan.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK MEMBINA PRODUK JENAMA ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI WHATSAPP SEKARANG

Whatsapp Sekarang

Leave a Reply

error: Content is protected !!