Bagi pengetahuan anda setiap teh berperisa mempunyai kelebihannya tersendiri. Kalau anda mengetahui kelebihan setiap teh berperisa, anda mesti tidak sangka disebalik kesedapan dan kelegaan air teh ini mempunyai banyak manfaat. Kajian membuktikan molekul air teh yang menyerap dalam badan boleh meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan sekaligus membantu mencegah kanser. Jika anda founder dan ingin mencuba mengeluarkan teh berperisa jenama sendiri anda berada ditempat yang betul. Hari ini kita akan kongsikan 5 perisa yang popular yang digunakan dalam produk teh. Di artikel ini juga anda akan dapat mengenali pengilang yang dapat membantu anda membina produk teh berperisa jenama sendiri dalam kuantiti yang besar dengan kadar segera.

Idea Perisa Teh Berserta Khasiatnya.

teh oem - kilang oem

Antara kelebihan setiap teh berperisa adalah:

  • lemon mengandungi vitamin C dan juga membantu sistem pencernaan air kecil.
  • pudina dapat meningkatkan kualiti tidur, pencernaan yang stabil dan memberi kesegaran.
  • beri biru dapat mencegah kanser, menguatkan kesihatan jantung serta meningkatkan imunisasi badan.
  • oren memgandungi vitamin C dan antioksidan dimana dapat mengelakkan dari keradangan dan memberi kesegaran dan tenaga pada tubuh.
  • bunga raya dapat mencegah daripada terkena tekanan darah tinggi, mengurangkan tahap gula dalam darah, membantu menjaga kesihatan hati, melegakan simptom period pain serta aromanya memberi ketenagan fikiran.
  • bunga chamomile sangat sesuai untuk para wanita kerana aroma bunga dapat memberi ketenangan, membantu mengurangkan stress, meningkatkan kualiti tidur, menyihatkan kulit dan meningkatkan imunisasi badan.

Kau juga sentiasa mengalukan idea daripada anda bagi membina produk teh mengikut cita rasa anda. Jangan angap perisa yang dicampur dalam bancuhan teh hanyalah tarikan semata untuk orang ramai beli namun teh berperisa, sebenarnya ada manfaatnya.

Apa Yang Perlu Ada Untuk Bina Teh Berperisa?

teh berperisa - kilang oem

Sudah pilih perisa yang anda ingini sekarang masanya untuk kita menghasilkan produk teh berperisa ini. Biasanya untuk teh uncang kami mengeluarkan dalam kuantiti yang besar. 15000 sachet adalah moq terbaik untuk bina produk teh uncang ini. Teh perisa berkualiti tinggi mestilah meneliti segala bahan yang digunakan. Reka bentu pembungkusan yang cantik & menarik juga merupakan peranan penting untuk menarik pelanggan. Ingat design mestilah yang beremosi. Produk teh perisa siap untuk dikeluarkan jangan lupa daftarkan produk anda itu takut nanti produk anda itu disita oleh pihak berkuasa.

Pengilang Teh Berperisa Jenama Sendiri

Banyak perkara juga yang perlu kita buat untuk bina produk teh berperisa ini macam susah je? Anda tidak perlu risau anda sudah berada di kilang yang tepat. Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd pengilang menyediakan full service dalam membangunkan produk jenama sendiri. Kami mahir dalam menghasilkan produk berkualiti besar dalam sehari kami boleh mengeluarkan 20000 sachet produk teh. Setiap bahan yang digunakan telah menjalani penyelidikan oleh pakar penyelidikan (RND) kami yang mahir. Selain itu kami juga mempunyai designer yang akan memberi idea & penghasilan reka bentuk pembungkusan berkualiti tinggi dan beremosi. Pendaftaraan bagi Halal, KKM, NOT juga akan dibantu. Senang cakap produk teh anda siap boleh terus jualan tanpa perlu risau.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK MEMBINA PRODUK JENAMA ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI WHATSAPP SEKARANG

Leave a Reply