Kilang OEM Malaysia Pilihan Usahawan Kosmetik

Tahun ini telah masuk fasa terbaik untuk melihat lebih ramai usahawan yang telah berjaya dalam penggal pertama. Namun ada Ada juga masih terkapai mencari dan mencari sumber. Jika anda masih mencari  Kilang OEM Malaysia yang menawarkan servis seperti bina produk kosmetik jenama sendiri, produk minuman jenama sendiri atau pun produk-produk yang ingin dihasilkan dengan kuantiti yang banyak dengan harga kompetitif , anda berada di laman web yang tepat. Teruskan pembacaan untuk ketahui kenapa UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah Kilang OEM Malaysia pilihan usahawan kosmetik!

Kami membangunkan segalanya untuk anda dari

 1. Idea
 2.  Formula
 3. Produk

Cawangan Kilang OEM , Kilang Kosmetik Malaysia Kami

 • Kilang OEM Ulu Tiram ( Minuman ) di Johor

  No.7, Jalan Tiram 6, Taman Perindustrian Tiram, 81800 Ulu Tiram, Johor. Tel & Fax : +607-861 4034

 • Kilang OEM Ulu Tiram ( Supplement ) di Johor

  No.9, Jalan Tiram 14, Taman Perindustrian Tiram, 81800 Ulu Tiram, Johor. Tel & Fax : +607-861 4034

 • Kilang OEM Ulu Tiram ( Kosmetik ) di Johor

  No.17, Jalan Tiram 9, Taman Perindustrian Tiram, 81800 Ulu Tiram, Johor. Tel & Fax : +6017-787 8218

 • Kilang OEM Senawang, Kilang Kosmetik Senawang ( Branch Baharu ) di Negeri Sembilan

  Persada Catteleya, Negeri Sembilan, 1-2, Jalan Catteleya 2, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

 • WhatsApp & Tel : +60 17-787 8218

Bina produk Jenama Sendiri bersama kami di Kilang OEM Malaysia No 1 Pilihan Founder dan Rakyat Malaysia, UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD. 

Tiga Kelebihan Pilih Kilang OEM Malaysia

Harga yang Jauh Kompetitif

Harga yang Jauh Kompetitif - kilang oem

Jika anda sebelum ini adalah agen ataupun dropshipper ataupun stokis kepada sesebuah organisasi, anda pasti tahu jurang perbezaan harga yang ditawarkan kepada setiap peringkat adalah berbeza. Jika anda sebagai agen, harga diberi adalah lebih mahal sedikit berbanding stokis, dan begitu juga jika anda sebagai usahawan membina produk jenama sendiri seperti produk kosmetik di Kilang OEM, anda akan dapati harga yang ditawarkan oleh Kilang OEM Malaysia jauh berbeza!

Harga yang ditawarkan Kilang OEM Malaysia boleh jatuh sehingga serendah 99 sen per produk. Antara Kilang OEM Malaysia yang tawarkan harga kompetitif ini adalah UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD.

Whatsapp Sekarang

Pensijilan HALAL , HAACP , MESTi , KKM

Pernah tak anda terfikir untuk pasarkan produk anda seperti jenama antarabangsa ataupun jenama lokal di pasaraya dan kedai farmasutikal seperti Guardian dan sebagainya. Jika ya, anda perlukan syarat minima ini untuk pasarkan produk anda.

 1. Pensijilan dari Badan Kerajaan seperti KKM
 2. Pensijilan dari JAKIM untuk HALAL
 3. MESTi untuk produk makanan dsb

mana-mana usahawan yang ingin produk mereka dipasarkan di ruangan pasaraya, anda wajib untuk lengkapkan syarat minima ini. Bukan itu sahaja, jika anda telah lulus ini, produk anda juga punyai potensi luas untuk ke luar negara ataupun negara jiran seperti Brunei dan Singapura!

Di Kilang OEM Malaysia , UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD, kami memudahkan usahawan untuk dapatkan pensijilan , token, HALAL , KKM. Tidak perlu risau, produk yang bakal dihasilkan 100 peratus selamat dan meyakinkan pengguna.

Cepat, Segera, Sampel sepantas 14 hari siap!

Anda punyai idea untuk produk jenama sendiri anda. Anda punyai formula , atau ingin menambah baik formulaanda untuk berikan kesan positif pada pengguna. Kami di Kilang OEM boleh membantu anda untuk hasilkan sampel yang anda mahukan sepantas 14 hari!

 1. Lakukan perjumpaan untuk perbincangan
 2. Pilih produk untuk dibina sampel
 3. Pemprosesan akan dilakukan oleh biokemis kilang
 4. Sampel siap dan terus di hantar ke outlet

Antara keunikan Kilang OEM UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah penghasilan produk pantas dan sampel segera. Kenapa sampel ini penting? Sampel ini adalah proto-taip produk sebelum ia digunakan pengguna akhir. Ciri-ciri sampel seperti warna, bentuk, wangian, dan tekstur.

Bina Produk Kosmetik, Minuman, Wangian Jenama Sendiri

magic liptick - kilang oem

Statistik usahawan yang bina jenama sendiri di Malaysia adalah kurang dari 3 peratus. Jenama-jenama tempatan yang popular telah mengambil langkah pertama mereka dengan bina produk kosmetik mereka melalui kilang OEM . Dengan bina produk di Kilang, margin modal, keuntungan dan jualan punyai jurang yang jauh. Jika sebelum ini anda bertatih berniaga dengan produk orang lain, kini anda boleh mulakan langkah pertama anda untuk bina produk anda sendiri dengan harga kilang yang jauh kompetitif.

Mulakan langkah pertama anda hari ini. Bina produk jenama sendiri di Kilang OEM, UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD. Klik di sini mulakan temujanji pertama anda

Whatsapp Sekarang