Anda Tengah Mencari Kilang Teh

Kami dari Umz Bioline Manufacturer Sdn Bhd ingin membantu usahawan yang berminat untuk memulakan perniagaan teh uncang jenama sendiri ataupun di panggil sebagai pengilang OEM. Produk teh uncang yang kami keluarkan adalah berasaskan bahan-bahan yang memberi kelebihan kepada kesihatan manusia serta sedap dan di gemari oleh masyarakat masa kini kerana mudah digunakan.

Formulasi Tersendiri

teh berperisa - kilang oem

Dengan adanya teknologi mesin dan pakar penyelidikan yang mahir telah membantu dalam mempelbagaikan jenis teh uncang yang akan di keluarkan. Lebih menarik lagi teh yang dicampur dengan herba-herba tertentu boleh dikomersialkan sebagai teh pra-campuran. Sebagai usahawan anda sememangnya sudah mempunyai permintaan tersendiri untuk membangunkan produk teh yang anda inginkan, oleh itu kami sentiasa mengalu-alukan penglibatan founder dalam memberi idea seperti dari segi kelebihan produk, rasa, warna dan sebagainya.

Antara produk kopi dan teh yang kami tawarkan ialah :

  1. Teh uncang berperisa
  2. Teh uncang herba
  3. Teh pra-campuran

dan banyak lagi produk sebuk kopi dan teh uncang yang kami keluarkan, WhatsApp untuk maklumat lebih lanjut.

Idea Reka Bentuk Produk

Bagi langkah reka bentuk pembungkusan kami sentiasa bersedia untuk menerima idea daripada anda dari segi reka bentuk mockup, logo, label serta pemilihan warna bagi melengkapi lagi proses penjenamaan kopi jenama sendiri.

teh uncang - produk jenama sendiri

Pengilang Teh Jenama Sendiri

Konsep kilang kami sebagai teh uncang jenama sendiri ialah kami memahami skop pasaran semasa dan kami lebih bersikap terbuka terhadap kehendak anda. Kelainan yang hanya dapat di kilang kami ialah kami akan memastikan produk kopi dan teh uncang yang dikeluarkan mendapat kelulusan dari badan-badan berwajib seperti KKM, HALAL, MESTI supaya produk anda dapat dipasarkan kemana-mana sahaja tanpa ada kerisauan. Kami juga menawarkan penghantaraan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dengan kos yang kompetitif.

Kami paham yang anda juga perlu untuk memperuntukkan baget untuk bahagian perniagaan yang lain seperti aspek pemasaran,dan ianya adalah salah satu bahagian yang penting dalam sesuatu perniagaan bukan? Jadi kami disini ingin membantu usahawan yang berminat dalam perniagaan kopi ini untuk membina perniagaan kopi dan Teh jenama sendiri dengan kadar permintaan seperti MOQ (Minimum Quantity Order) yang amat fleksibel.

Berminat Untuk Jadi Founder Produk Teh uncang hubungilah kami dan kongsilah, idea-idea bernas anda dalam merealisasikan hala tuju anda dalam penjenamaan teh uncang jenama sendiri.