Kehadiran covid-19 di dunia terutamanya di negeri Melaka ini telah banyak merubah lanskap kehidupan masyarakat. Hal ini menyebabkan masyarakat sekarang berlumba-lumba merubah kerjaya mereka untuk melibatkan diri dalam perniagaan.

Perkhidmatan OEM Melaka

Perniagaan penjenamaan sendiri melalui perkhidmatan kilang OEM Melaka merupakan perniagaan yang popular pada masa kini. Kita sedia maklum bagi membangun produk jenama sendiri anda perlu mengetahui produk apa yang sentiasa menjadi trend dalam pasaran. Antara produk yang mempunyai demand adalah:

  • Kecantikan
  • Percerahan
  • Produk Hygiene
  • Penjagaan bayi
  • Produk Intim untuk suami isteri
  • Produk Lipstick/Lip Matte.
  • Jus Wanita & Kesihatan
  • Produk lelaki

Jika anda memilih untuk membangunkan produk yang berkaitan dengan wanita samada untuk kecantikan atau kesihatan adalah sangat berbaloi hal ini kerana, wanita mempunyai kuasa beli yang sangat tinggi. Produk lelaki juga sentiasa menjadi perhatian sekarang kerana masa kini para lelaki juga menitikberatkan dari kesihatan dan penampilan.

Produk yang menjadi perhatian masa covid ini ialah produk hygiene iaitu hand sanitizer. Permintaan yang sangat tinggi setiap masa menyebabkan produk ini sentiasa sold out. Kita dapat lihat disini terlalu banyak produk yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran. Terbuktilah bahawa terdapat banyak produk yang boleh anda bangunkan sebagai jenama sendiri.

Pembangunan Produk OEM di Kilang OEM.

Setelah anda mengetahui produk apa yang ingin dibangunkan sekarang masa untuk memilih kilang oem yang sesuai untuk membangunkan produk anda itu. Kami di UMZ BIOLINE MANAUFACTURER SDN BHD merupakan kilang berstatus GMP dan kami menyediakan full service dalam membangunkan produk jenama sendiri hal seperti design logo, label dan packaging sampailah ke pendaftaran produk kami yang uruskan. Kami menekan 5 Langkah Mudah Bina Produk Jenama Anda Sendiri iaitu:

Kesimpulannya

Bagi permulaan kilang UMZ BIOLINE MANAUFACTURER SDN BHD adalah pilihan yang terbaik untuk anda menceburi bidang produk jenama sendiri ini. Kami membantu ramai founder samada dari Melaka hingga ke Sabah & Sarawak telah kami bantu. Hal yang paling menarik ialah bermula dari peringkat formulasi persampelan sehingga produk siap sepenuhnya, dan selamat dihantar kepada founder tanpa perlu pergi ke kilang. Kami berbesar hati untuk membantu anda dan menjemput anda untuk ke Ofis kami atau lawati kilang kami. Jom bina produk bersama kami.

Leave a Reply