Perkhidmatan kilang OEM Perak yang dimaksudkan di sini adalah kami menyediakan perkhidmatan membantu anda membina produk jenama sendiri walaupun anda berada di perak mahupun dimana sahaja. Founder tidak perlu risau dengan perkhidmatan ini segala prosess untuk membangunkan produk adalah fleksibel bermula dari perbincangan sehinggalah penghantaraan.

Apakah dimaksudkan perkhidmatan yang fleksibel?

rahsia jadi founder - kilang jenama sendiri

Masa kini semua urusan dilakukan dalam bentuk digital oleh itu segala prosess yang dimaksudkan ialah:

  • Perbincangan – Dalam proses ini cara yang sentiasa digunakan ialah konsultasi secara maya dengan menggunakan konsep call ataupun video call. Perbincangan ini sangat penting untuk kedua-dua pihak dalam memenuhi permintaan serta menenangkan secara lengkap kos, moq dan lain-lain keperluan untuk membina produk.
  • Sample – Proses seterusnya ialah persampelan dimana kami akan membantu anda membuat penyelidikan serta menyediakan sample produk untuk di cuba oleh anda. Bagi mendapat piawaian yang terbaik proses ini biasanya dilakukan berulang kali sehingga mencapai tahap keberkesanan produk dan standard yang anda inginkan. Nota: Jika anda memilih UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD. Segala kos penghantaran sample kepada anda kami yang tanggung dan kami akan memastikan sample sampai kepada anda dalam keadaan selamat dan baik.
  • Pengeluaran – Setelah anda berpuas hati dengan sample yang diberikan langkah seterusnya ialah kami akan mula memproses dan membuat pengeluaran berdasarkan moq yang dipersetujui. Jika anda memilih UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD diproses ini kami akan membantu menyediakan dokumentasi untuk pensijilan kepada badan – badan berwajib bagi memudahkan anda membuat jualan.
  • Penghantaraan – Setelah produk siap sepenuhnya, pembungkus dan penghantar akan dilakukan dengan berhati-hati kepada anda. Dengan cara ini kita dapat memastikan bahawa setiap perincian proses telah dijelaskan dan diselesaikan seperti yang dijanjikan. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD menyediakan perkhidmatan penghantaraan di seluruh semanjung Malaysia dan juga Sabah Sarawak serta Asia tenggara dengan kos yang berpatutan. Senang bukan untuk jadi founder, sekarang anda hanya perlu mencari kilang yang fleksibel untuk merealisikan impian anda ini.

Perkhidmatan kilang oem melalui UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD.

Kami adalah pengilang produk kosmetik, minuman kesihatan, ubat tradisional yang bertapak di ulu tiram johor. Kami kilang yang sentiasa fleksibel dalam membantu founder membangunkan produk mereka. Hal ini kerana, majoriti usahawan yang kami lahirkan bukan hanya di johor sahaja malahan berada di seluruh Malaysia serta meliputi Asia tenggara.

Antara produk yang kami tawarkan ialah:

  1. Kosmetik
  2. Penjagaan muka
  3. Penjagaan rambut
  4. Produk minuman
  5. Produk penjagaan bayi

Penutup

Bagi permulaan UMZ BIOLINE MANAUFACTURER SDN BHD adalah pilihan yang terbaik untuk anda menceburi bidang produk jenama sendiri ini. Kami akan membantu anda dari peringkat formulasi persampelan sehingga produk siap sepenuhnya. Sama ada anda jauh atau dekat kami akan sentiasa memenuhi permintaan dalam bina jenama sendiri. Hubungi kami segera.

Leave a Reply