Pasaran Oem Kini Berada Di Sabah

Dalam perenggan ini kami ini menyatakan bahawa kini umz bioline manufacturer telah membuka cawangan di borneo menjadikan pejabat Urusan Jualan Sabah yang pertama akan muncul mengungguli pasaran OEM. Oleh itu Pelbagai rangkaian produk OEM Sabah akan mula berkembang. Pasaran produk tempatan akan lebih ke hadapan selari dengan perkembangan perniagaan. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD adalah kilang OEM berpusat di Ulu Tiram , Johor. Hal ini kerana kami telah melahirkan ramai usahawan jutawan seluruh Malaysia dengan menghasilkan produk-produk OEM bermutu tinggi.

Pejabat Urusan Jualan Oem Sabah – Kota Kinabalu, Tawau, Sandakan

OEM Sabah - kilang oem

Jika anda dari bandar-bandar utama seperti Kota Kinabalu, Tawau , Sandakan , anda tidak perlu bersusah payah untuk ke Semenanjung untuk bina produk jenama sendiri. Kini Pejabat Urusan Jualan OEM Sabah , UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD telah pun melebarkan sayap di Kota Kinabalu, Tawau dan Sandakan!

Selari dengan objektif syarikat iaitu sentiasa berharap dapat menjadi pengeluar produk Kosmetik, Minuman Kesihatan, Ubat Tradisional yang BERSIH dan HALAL untuk memenuhi keperluan pasaran tempatan dan antarabangsa.

Jika anda berminat untuk mempunyai variasi produk OEM untuk dibangunkan seperti

Whatsapp kami untuk lebih banyak pilihan produk.

4 Langkah Mudah Bina Produk Jenama Sendiri Anda

#1 – Perbincangan

Kami sediakan perkhidmatan konsultasi untuk membantu memenuhi permintaan serta menerangkan secara lengkap kos, MOQ dan lain-lain perkara yang berkaitan secara percuma.

#2 – Sample

Setelah perbincangan mendapat kata putus, kami akan membuat penyelidikan dan memberikan contoh produk untuk anda cuba. Bagi mendapat piawaian terbaik, proses ini biasanya dilakukan berulang kali sehingga anda mencapai tahap keberkesanan sesuatu produk dan standard yang anda inginkan.

#3 – Pengeluaran

Kami akan mula memproses dan membuat pengeluaran berdasarkan MOQ (kuantiti pesanan minimum) yang dipersetujui. Kami juga akan menyediakan dokumentasi untuk pensijilan kepada badan-badan berwajib bagi memudahkan anda menjual produk anda di pasaran yang anda sasarkan! Supaya anda tidak diperhatikan oleh badan berwajib.

#4 – Penghantaran

Setelah produk siap sepenuhnya, pasukan kami akan membungkus dan menghantar dengan berhati-hati kepada anda. Dengan cara ini kita dapat memastikan bahawa setiap perincian proses telah dijelaskan dan diselesaikan seperti yang dijanjikan. Tahniah sekarang anda menjadi Pengasas.

Mengapa Perlu Memilih Kami Sebagai Pengeluar?

kilang oem - direct kilang oem

Kami berbesar hati untuk bantu anda bina produk jenama sendiri di kilang OEM UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD.

  1. Kami telah beroperasi hampir  15 tahun dan mengungguli pasaran OEM sejak tahun 1998
  2. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD punyai sijil dan kelulusan dari badan kerajaan Malaysia seperti Halal JakimKementerian Kesihatan Malaysia ( KKM ) , NOTi , MESTi dan GMP  ( amalan perkilangan baik  dari KKM )
  3. Team Research and Development ( RND ) yang terdiri dari 3 unit pakar biochemist untuk memastikan keberhasilan dan produk efektif.
  4. UMZ BIOLINE MANUFACTURER SDN BHD telah melahirkan puluhan bahkan ratusan founder / pengasas produk jutawan.
  5. Pilihan Artis Malaysia dan pilihan usahawan global baik dari Brunei / Singapore dan negara Muslim lain seperti Bahrain , UAE , Dubai , Arab Saudi dan Qatar.

Leave a Reply